We Are Humans
logo
We Are Humans är ett företag som brinner för annons- och konverteringsoptimering. Vi älskar det vi gör och gör det vi älskar. Vill du få dina annonser i sociala medier att nå nya höjder?
Kontakta oss gärna för att få veta mer.
Vi vet att vi inte kan växa om inte ni växer. Vi arbetar på era villkor och enligt era företagsmål. Se oss inte som konsulter, se oss som en del av gänget.

SE: +46706840103

DK: +4531219155

SE: info@wearehumans.se

DK: info@wearehumans.dk

info@wearehumans.se

Top

Lapoint Surfcamps – Försäljning genom mervärde

Lapoint är ett företag som säljer surfresor runt hela världen, för surfare av alla olika åldrar och nivåer. Allt från ungdomscamps till camps för avancerade surfare. Lapoint vill leverera upplevelser under mottot #goodtimes. Lapoints personal runt om i världen har ett stort gemensamt mål; att entusiastiskt dela och sprida kärleken och kunskapen om surfing och därigenom erbjuda gästerna det bästa surfäventyret som går att få i världen.
Lapoint Surfcamps – Försäljning genom mervärde
Facebook

Vad vi gjort

We Are Humans har hjälpt Lapoint med helhetslösningar gällande att skapa kampanjer och annonser, både för deras ordinarie resor och deras youth camps, för ungdomar mellan 13-17 på Facebook. I vårt arbete med Lapoint har vi kunnat prova de flesta annonseringsformaten. Målet med alla annonser har varit att skapa mervärde för kunderna och därigenom ökad försäljning.